Viaţa lui Fane Spoitoru, interlopul care a speriat Bucureştiul. A spintecat un polițist cu sabia după care a fost împușcat de 6 ori

Like This Video 0 772
13 June 2018

Dacă ar mai fi trăit, la 5 iunie 2018, Ion Titişor ar fi împlinit 59 de ani. El s-a născut în cartierul Dudeşti, din Bucureşti, într-o familie de muncitori, după cum povestea chiar interlopul. În clasa a şaptea, la 13 ani, s-a apucat de box, trecând pe la mai multe cluburi: Progresul, Rapid, Olimpia Constructorul, Steaua.

În anul 1977, spunea Ion Titişor, a fost nevoit să se lase de box, după ce la o nuntă a fost înjunghiat de un ţigan din Progresu. Internat la spital cu un plâmân găurit, acesta a fost nevoit să întrerupă şi şcoala. După ce s-a însănătoşit, s-a angajat ca muncitor, mai întîi la Gostat şi apoi la Întreprinderea Prestări Servicii, unde maică-sa era ştergătoare de vitrine. Tot în 1977, Titişor a fost arestat pentru prima oară, după ce a fost prins cu nişte amici la furat din buzunare.

A stat doar o lună închis la Jilava, scăpînd datorită unui decret dat de Ceauşescu. Un an mai târziu a fost arestat iar, după ce a fost turnat la miliţie de către nişte prieteni, că ar fi furat din buzunare. Condamnat la închisoare, Fane Spoitorul a stat în spatele gratiilor un an şi 6 luni. Eliberat în 1980, interlopul nu s-a bucurat prea mult de libertate, fiind din nou închis un an, pentru complicitate la furt. În anul 1982 am fost arestat iar timp de 5 luni pentru trăi parazitar, infracţiune prevăzută în Codul Penal de la acea vreme. Viaţa lui Fane Spoitoru. Graţiat după Revoluţie În 1983, Ion Titişor a primit alţi 4 ani şi jumătate de închisoare, pentru operaţiuni cu mijloace de plata străine.

Deşi nu şi-a recunoscut fapta, el a fost găsit vinovat pentru înşelarea unor turişti polonezi. Când au venit miliţienii să-l ridice, Ion Titişor a fugit, fiind împuşcat în picior. A făcut 3 ani de închisoare din condamnarea primită. În 1987, a intrat iar în bucluc. Acuzat de tâlhărirea unei femei, Titişor a fost condamnat, împreună cu doi complici, la 14 ani de închisoare. Revoluţia din 1989 a fost salvarea interlopului. În februarie 1990, Frontul Salvării Naţionale (FSN), care preluase puterea după executarea soţilor Ceauşescu, a dat un decret de amnistiere infractorilor.

Fane Spoitoru avea să-şi câştige notorietatea în 1992. În vara acelui an, Ion Titişor a tăiat cu sabia un poliţist. Scandalul s-a petrecut în faţa fostei discotecii Vox Maris, de la Cercul Militar Naţional. Atunci, în urma unei altercaţii cu poliţistul Nelu Florea, Fane Spoitoru i-a retezat mâna cu o sabie ninja. Poliţistul a apucat să folosească arma, nimerindu-l pe interlop de şase ori. Ambii au scăpat cu viaţă după luni bune de spitalizare. Procesul în care a fost acuzat de tentativă de omor şi vătămare corporală gravă a durat până în 1997, când a fost condamnat la 9 ani de închisoare.

Judecat în libertate, Fane Spoitoru nu a aştepta sentinţa finală şi a fugit în Canada. În 2000, el a fost expulzat şi băgat la închisoare. A stat în spatele gratiilor doar 3 ani, după care a fost eliberat condiţionat. În închisoare a fost coleg de celulă cu „Luceafărul huilei“, Miron Cozma, cu care s-a împrietenit. Anii de închisoare se pare că l-au cuminţit pe interlop. A intrat în afaceri, deschizând în Vitan un club de manele. De asemenea, ar fi avut şi o firmă de taxi.

Similar Videos

VIDEO Dresor atacat la circ de un leu fix in timpul unei reprezentatii

0 770 0 jQuery( document ).ready( function( $ ) { fpVideo624 = $(".flowplayer-video-624").flowplayer( {"ima":{"adtest":"on","description_url":"https:\/\/video.3anyway.ro\/2017\/05\/12\/video-dresor-atacat-la-circ-de-un-leu-fix-timpul-unei-reprezentatii\/","ads":[{"time":0,"ad_type":"image_text"},{"time":0,"ad_type":""},{"time":0,"ad_type":"video"},{"time":10,"ad_type":""},{"time":0,"ad_type":"skippablevideo"},{"time":30,"ad_type":""}]},"volume":0,"ratio":0.5625} ); });

Medicul Mihai Lucan, cercetat sub control judiciar. Tribunalul a respins cererea de arestare

0 352 0

Medicul Mihai Lucan, fiul său, Valerian Lucan, și directorul administrativ în cadrul Institutului Clinic de Urologie Cluj-Napoca, Dan Emil Fofiu-Sânpetreanu, vor fi cecetați sub control judiciar, după ce Tribunalul București a respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a celor

Tragedie. Un pastor și-a ucis soția și cele două fiice!

0 6143 6

Un bărbat din Canada a fost acuzat de omor calificat, după ce și-a ucis soția și cele două fiice, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Cadavrele au fost găsite în casa familiei. Potrivit cancan.ro, crima ar fi avut loc cu

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*