Două TIR-uri, implicate într-un accident pe DN1A. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat

Două TIR-uri, implicate într-un accident pe DN1A. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat

Like This Video 0 591
4 June 2018

Echipajele de salvatori ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit luni la un accident în care au fost implicate două TIR-uri. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat, după ce cabina s-a răsturnat.

Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă pe DN1 A, în localitatea Măneciu. Din primele informaţii, în impact au fost implicate două TIR-uri, iar unul dintre ele, încărcat cu băuturi carbogazoase, s-a răsturnat pe marginea drumului. Pentru că şoferul TIR-ului răsturnat a rămas încarcerat, la faţa locului s-au deplasat echipele de la ISU Prhaova.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, victima este conştientă şi a fost extrasă din cabina răsturnată pe marginea drumului. Traficul în zonă a fost îngreunat pentru câteva zeci de minute.

sursa: adevarul.ro

Similar Videos

VIDEO Lup capturat intr-un parc din Craiova

0 902 2

  Lup capturat intr-un parc din Craiova

Fostul șef de la Ferrari despre Michael Schumacher: “încă se luptă” să revină

0 527 0

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit în cadrul festivității de includere a lui Michael Schumacher în „Hall of Fame” al Formulei 1, despre starea de sănătate a fostului pilot.  Schumacher a fost reprezentat la marele eveniment desfășurat la

VIDEO Alunecarile de teren au facut prapad in Valcea. Mai multe case au fost evacuate

0 598 0

  Alunecările de pământ din comuna Alunu au atins un prag critic. La faţa locului au ajuns pompierii, prefectul judeţului, primarul şi zeci de săteni revoltaţi că nu ştiu când vor primi bani pentru despăgubiri. Sursa video: youtube.com/greenpeace Romania

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*