Sediul PSD din Timisoara atacat cu sticle incendiate

Like This Video 0 420
31 May 2018

Mai multe sticle au fost incendiate, joi dimineața, pe trotuarul de vizavi de sediul PSD Timiș, iar unele au explodat chiar în fața sediului partidului aflat la guvernare. Un timișorean care trecea prin zonă a sunat la Poliția Locală, dispecera anunțându-l inițial că va trimite o echipă… Retim.

Potrivit cititorului tion.ro care ne-a și trimis pozele, trei sticle au fost puse chiar pe trotuarul aflat peste drum de sediul PSD Timiș și ardeau la ora 9:15 când a trecut prin zonă, iar altele erau explodate chiar în fața sediului. La ora 10, când a ajuns din nou în zonă, omul a sunat la Poliția Locală, care, inițial, a spus că va trimite în zonă o echipă Retim.

Eu am trecut inițial pe pistă la ora 9:15 și fitilul de la una din sticlele de pe pistă ardea. Nu știu ce este în interiorul sticlelor și nici nu am pus mâna pe ele. Peste drum, chiar în fața sediului PSD se vede cum 3 sticle au explodat. Am anunțat Poliția Locală la ora 10, iar doamna de la telefon s-a supărat pe mine că nu știam adresa sediului PSD – de notat că nici dânsa nu știa. Mi-a spus că va trimite Retimul, iar când a văzut că sunt surprins de ceea ce a zis a mai spus că «desigur, înainte va trimite un echipaj». Cert este că la ora 11 nu fusese nimeni pe acolo”, ne-a scris cititorul.

sursa: tion.ro

Similar Videos

VIDEO SIMONA HALEP CALIFICA IN FINALA DE LA ROLAND GARROS DUPA UN MECI INCENDIAR

0 4068 2

SIMONA HALEP CALIFICA IN FINALA DE LA ROLAND GARROS DUPA UN MECI INCENDIAR

Cum se sarbatorea 1 iunie pe vremea lui Ceausescu. Pionierii patriei participau la serbări și concursuri

0 438 0

Ziua Internațională a Copilului nu era liberă, în anii comunismului. Se sărbătorea la școală sau la grădiniță, cu serbări ale căror tematică era de a mulțumi partidului pentru copilăria liberă și fericită. Iată cum arăta 1 Iunie, pe vremea lui

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*