A devenit erou după ce a salvat un copil, care cât pe ce să cadă de la etajul patru al unui bloc: „Am acționat fără să gândesc”

A devenit erou după ce a salvat un copil, care cât pe ce să cadă de la etajul patru al unui bloc: „Am acționat fără să gândesc”

Like This Video 0 391
29 May 2018

A devenit, în câteva ore, una din cele mai cunoscute persoane din Franţa, după ce înregistrarea cu momentul în care îl salvează pe copil a avut peste două milioane de vizualizări pe internet.Preşedintele Emmanuel Macron l-a invitat luni la Palatul Elysee, pentru a-i mulţumi. Şi primarul Parisului l-a lăudat.

Anne Hidalgo i-a telefonat şi i-a promis că îl va ajuta să se stabilească în Franţa, unde a ajuns, ilegal, cu doar şase luni în urmă. „Am văzut multă lume care striga, maşinile claxonau. Atunci am trecut strada şi am alergat să văd cum pot să-l salvez. Am reuşit să mă prind de balcon şi m-am căţărat, uite aşa… Şi, mulţumesc lui Dumnezeu, l-am putut salva”, spune Mamoudou Gassama, eroul din Paris.

UPDATE: Mamoudou Gassama, bărbatul din Mali fără documente care a salvat un copil atârnat la balcon în Paris, a primit cetățenia franceză și va fi angajat ca pompier, a anunțat președintele Emmanuel Macron.

SURSA: digi24.ro

Similar Videos

Inna a ajuns de urgenta la spital dupa ce scena pe care canta s-a prabusit in timpul concertului! VIDEO

0 1587 0

Momente de panică la Instanbul! Inna (31 de ani) a ajuns de urgență la spital după ce scena pe care cânta s-a prăbuşit, sâmbătă seară (12 mai) Artista a postat o fotografie în care apare cu picioarele bandajate şi şi-a

Imagini cu Avicii pe patul de spital. ”Îți trăiești viața într-o valiză și apoi depinzi de asta”

0 4924 1

Decesul celebrului DJ Avicii a venit la doar câteva zile după ce a fost nominalizat la premiile Billboard pentru albumul lansat în august, anul trecut. În spatele succesului dobândit pe scenă, Tim Bergling se lupta cu probleme grave de sănătate.

Ororile prin care treceau deținuții din lagărul torționarului Alexandru Visinescu: „Zilnic murea cate un om”

0 875 0

Cei 138 de deținuți care au fost chinuiţi în penitenciarul de la Râmnicu Sărat, în timpul torţionarului Alexandru Vişinescu, nu aveau voie să ia legătura cu rudele. Le era interzis să vorbească între ei. Erau ţinuţi câte unul într-o celulă

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*