A devenit erou după ce a salvat un copil, care cât pe ce să cadă de la etajul patru al unui bloc: „Am acționat fără să gândesc”

A devenit erou după ce a salvat un copil, care cât pe ce să cadă de la etajul patru al unui bloc: „Am acționat fără să gândesc”

Like This Video 0 350
29 May 2018

A devenit, în câteva ore, una din cele mai cunoscute persoane din Franţa, după ce înregistrarea cu momentul în care îl salvează pe copil a avut peste două milioane de vizualizări pe internet.Preşedintele Emmanuel Macron l-a invitat luni la Palatul Elysee, pentru a-i mulţumi. Şi primarul Parisului l-a lăudat.

Anne Hidalgo i-a telefonat şi i-a promis că îl va ajuta să se stabilească în Franţa, unde a ajuns, ilegal, cu doar şase luni în urmă. „Am văzut multă lume care striga, maşinile claxonau. Atunci am trecut strada şi am alergat să văd cum pot să-l salvez. Am reuşit să mă prind de balcon şi m-am căţărat, uite aşa… Şi, mulţumesc lui Dumnezeu, l-am putut salva”, spune Mamoudou Gassama, eroul din Paris.

UPDATE: Mamoudou Gassama, bărbatul din Mali fără documente care a salvat un copil atârnat la balcon în Paris, a primit cetățenia franceză și va fi angajat ca pompier, a anunțat președintele Emmanuel Macron.

SURSA: digi24.ro

Similar Videos

Am făcut amândoi GREŞELI. Reacţia lui David Beckham, după zvonurile privind DIVORŢUL de Victoria

0 441 0

După ce a dezvăluit că şi-au reînoit jurămintele recent, David a declarat pentru Radio 4: “Bineînţeles că faci greşeli de-a lungul anilor. Toţi ştim că mariajul poate fi dificil în anumite momente şi asta înseamnă că trebuie să te străduieşti.

VIDEO ACCIDENT SOCANT: Un TIR a fost strapuns de pala unei turbine eoliene

0 1534 0

Accidentul îngrozitor s-a produs pe autostrada 33 din Germania, la ieșire din orașul Bielefeld, între Hanovra și Dortmund. Autostrada a fost închisă de autorități în urma evenimentului rutier. Potrivit jurnaliștilor Daily Mail, pala lungă de 62 de metri era transportată

VIDEO SIMONA HALEP CALIFICA IN FINALA DE LA ROLAND GARROS DUPA UN MECI INCENDIAR

0 4068 2

SIMONA HALEP CALIFICA IN FINALA DE LA ROLAND GARROS DUPA UN MECI INCENDIAR

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*