POVESTE GECII DE PIELE! VEZI CAND A APARUT SI CUM SE POATE CURATA

POVESTE GECII DE PIELE! VEZI CAND A APARUT SI CUM SE POATE CURATA

Like This Video 0 422
18 May 2018

Cand spui geaca de piele, te gandesti la o tinuta sexi, puternica. Indiferent ca e purtata de un barbat sau de o femeie. Dar ea nu a fost intotdeauna atat de bine vazuta. S-a nascut de fapt in vremuri tulburi, de razboi. A fost initial fabricata pentru pilotii militari germani, in timpul primului razboi mondial.

Pe durata celui de-al Doilea Razboi Mondial, jachetele din piele erau purtate in special de comisarii bolsevici si membrii CEKA. Erau voluminoase, captusite cu blana de oaie, aveau multe buzunare, fiind calduroase si rezistente. Insa adevarul succes, geaca de piele l-a cunoscut pe doua roti, chiar daca prima a fost zburatoare.

In SUA, doi creatori le-au facut impermeabile si le-au vandut gastilor de motociclisti. Pentru ei, erau perfecte. Rezistente chiar si la accidente. A fost apoi adoptat de si de alte gasti: rockeri, punkeri, bikeri, goth.

Creatorul de moda Yves Saint Laurent este cel care creaza pentru prima data geaca de piele eleganta, tip sacou. De atunci, geaca de piele a castigat incet-incet teren si a devenit o piesa de neinlocuit in garderoba tuturor.

Cum curatam geaca din piele

Nu se baga in masina de spalat, ci se curata cu solutii dedicate, cumparate din magazinele de pantofi sau imbracaminte din piele. Dar cel mai bine, duceti-o la o curatatorie. Iar daca s-a udat, nu se pune pe calorifer. Ci pe un umeras, departe de sursa de caldura. sa se usuce la temperatura camerei.

Similar Videos

VIDEO Nu judeca NICIODATA dupa aparente. A crezut ca daca este GRAS o sa-i dea o mama de bataie in fata prietenilor. Ce a urmat l-a facut sa regrete.

0 1266 2

Nu judeca NICIODATA dupa aparente. A crezut ca daca este GRAS o sa-i dea o mama de bataie in fata prietenilor. Ce a urmat l-a facut sa regrete.

VIDEO Standup comedy cu Bobonete. Cum arata artistul in urma u 6 ani. Razi cu lacrimi

0 716 1

Standup comedy cu Bobonete. Cum arata artistul in urma u 6 ani. Razi cu lacrimi

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*