Care era tariful lui Ion Dolănescu la nunți. Fiul artistului a RECUNOSCUT câți BANI făcea tatăl său în doar CÂTEVA ORE

Care era tariful lui Ion Dolănescu la nunți. Fiul artistului a RECUNOSCUT câți BANI făcea tatăl său în doar CÂTEVA ORE

Ion Dolănescu încasa bani frumoși din show-urile pe care le susținea la nunți și la alte evenimente la care era invitat. Ion Dolănescu s-a bucurat de un imens succes la public pe durata vieții, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Cântărețul de muzică populară era foarte solicitat la concerte, spectacole și alte evenimente, dar și tariful său era unul pe măsură, potrivit stirilekanald.ro. Astfel, Ion Dolănescu ajunsese, în anii `70-`80, să aibă un tarfi de 20.000 de lei.

„Ion Dolănescu a fost primul artist care a impus un program și un tarif la nunți. Prețul inițial era de 3.000 de lei pentru două ore. Ulterior, tariful a crescut la 20.000 de lei”, a dezvăluit Jurnalul Național.Suma negociată de Ion Dolănescu era una uriașă în anii `70-`80, dacă este să ținem cont că un apartament sau o mașină Dacia costa 70.000 de lei.

„Când ieșeam pe stradă, oamenii pe stradă spuneau: „Uite-l pe Dolănescu! Uite-l pe Dolănescu”. Figura tatălui meu a rămas impregnată în conştiinţa şi în sufletul acestui popor. Discurile care se realizau, 500.000 de exemplare, se vindeau în două-trei zile, apoi se reeditau. La 26 de lei, cât era un disc, dacă tata ar fi primit un leu, ar fi fost multimilionar”, spunea fiul său, Ionuț Dolănescu.

sursa: libertatea.ro

Similar Videos

Povestea lui Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din istorie. Câştiga 420 de milioane de dolari pe săptămână

0 565 0

Pablo Escobar a fost unul dintre cei mai cunoscuţi traficanţi de droguri din istorie, controlând la sfârşitul anilor ’80 aproape 80% din traficul mondial de cocaină. A fost responsabil pentru mai multe atacuri teroriste cu bombe, a omorât candidaţi la

Vi-l mai amintiti pe Konstantinos Passaris? Povestea criminalului care a ingrozit Romania supranumit si „Fiara din Balcani”

0 533 0

Numele Konstantinos Passaris da fiori grecilor si romanilor in aceeasi masura. Numit „Fiara din Balcani”, Kostas a comis atatea faradelegi cat o intreaga banda de raufacatori de prima mana. A jefuit, a distrus si a ucis fara nici un resentiment.

Simptome sarcina: Primele semne de sarcina! Cum sa iti dai seama daca esti gravida

0 353 0

Simptome sarcina: Ai putea fi insarcinata? Exista primele semne de sarcina ce iti pot raspunde la aceasta intrebare si iti pot indica faptul ca poate astepti un copil. Multe femei au simptome de gravida chiar inainte sa le intarzie ciclul,

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*