Tineri luați cu ambulanța după ce s-au DROGAT la Festivalul Sunwaves – o tânără se află ÎN COMĂ!

Tineri luați cu ambulanța după ce s-au DROGAT la Festivalul Sunwaves – o tânără se află ÎN COMĂ!

Like This Video 0 1040
30 April 2018

Trei tineri au avut nevoie de ajutorul medicilor, azi, după ce au consumat substanțe interzise într-un club din stațiunea Mamaia. O tânără din Polonia a fost găsită în comă. Cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță din Constanța au fost solicitate să intervină, luni dimineață, după ce apeluri la 112 au anunțat că un tânăr este în stare de inconștiență, iar un altul este extrem de agitat. Incidentul s-a petrecut în zona de cluburi din nordul stațiunii Mamaia.

La fața locului, medicii au găsit un bucureștean, în vârstă de 25 de ani, și un londonez, de 20 de ani, care ar fi consumat substanțe ilegale. Cel din București a ajuns la spital, în timp ce tânărul din Londra a refuzat transportul la unitatea sanitară.

Câteva zeci de minute mai târziu, cadrele medicale au fost solicitate să intervină iar, în aceeași zonă, de data aceasta fiind vorba despre o tânără din Polonia. Tânără, care a fost găsită în comă, a fost transportată imediat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Și în cazul ei, medicii suspectează că ar fi făcut abuz de substanțe ilegale.

Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța a desfășurat zilele acestea o serie de activități de informare cu privire la riscurile consumului de droguri și cu privire la riscurile asociate consumului de droguri. Specialiștii centrului, împreună cu 18 voluntari, au fost prezenți în mijlocul tinerilor aflați în nordul stațiunii Mamaia în zona de cluburi și unde se desfășoară festivalul Sunwaves.

Au fost oferite informații cu privire la riscurile asociate consumului de droguri și au fost distribuite materiale informative și prezervative, specialiștii antidrog îndemnându-i pe tineri să se distreze responsabil fără consum de droguri.

sursa: reporterntv.ro

Similar Videos

TAVAN PRABUSIT LA O SCOALA DIN BUCURESTI. PATRU FETITE AU FOST PRINSE INTR-UNA DIN CLASE

0 1261 0

La un pas de tragedie. La Şcoala 141 din Rahova a picat tavanul de la ultimul etaj. Copiii nu se aflau la şcoală, deoarece este Şcoala Altfel zilele acestea,  cu excepţia a patru fetiţe care au fost prinse într-una din

O reporteriță columbiană, agresată sexual în timp ce era în direct la televizor la Campionatul Mondial din Rusia (VIDEO)

0 487 0

O reporteriță columbiană a fost agresată sexual, în Saransk, Rusia, în timp ce relata despre Cupa Mondială. Julieth Gonzalez Theran nu și-a întrerupt discursul și a continuat să vorbească la cameră, însă incindetul a atras un val de furie din

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*