Gestul emoționant al unui copil, după ce a zgâriat o mașină cu trotineta. ”I-a mulțumit cu lacrimi în ochi”

Gestul emoționant al unui copil, după ce a zgâriat o mașină cu trotineta. ”I-a mulțumit cu lacrimi în ochi”

Like This Video 0 945
28 April 2018

Vasile Popan este un tânăr din Maramureș ce s-a stabilit în Cluj-Napoca. El a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie însoțită de o relatare a unei întâmplări ce avea în prim-plan un băiețel. Potrivit lui Popan, verișorul său l-a găsit pe acest copil stând pe jos, lângă mașina sa. Inițial, el a crezut că a căzut cu trotineta, dar de fapt, băiatul îl aștepta.

Motivul a fost unul surprinzător, ce a adus lacrimi în ochii posesorului mașinii. Băiatul lovise din greșeală stopul mașinii și îl aștepta pe proprietar pentru a-i plăti paguba. „Aştepta cuminte, iar în mânuţa lui erau 120 lei şi mai avea câteva monede a câte 10 bani şi 50 bani.

Voia să işi dea toţi banii, nu să fugă, la fel ca adulţii care lovesc o maşină şi mai au permis de conducere! Vreau să vă spun că acel stop era spart deja şi necesita schimbat de către mine, dar acest copil, nu a plecat fără ca să îşi plătească greşeala făcută.

Verişorul meu l-a ridicat de jos şi i-a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru lecţia acordată de un copil unui adult şi, bineînţeles bănuţii au rămas la copilaş. Sunt convins că aceşti bănuţi au fost economisiţi pentru a putea cumpăra ceva din ei pentru că este un copil!”, a scris Vasile Popan pe Facebook.

sursa: libertatea.ro

Similar Videos

VIDEO Lup capturat intr-un parc din Craiova

0 844 2

  Lup capturat intr-un parc din Craiova

Doi pui de urs, salvaţi de poliţişti în Covasna, după ce mama lor a fost lovită de tren

0 478 0

Doi pui de urs, rămaşi orfani după ce mama lor a fost accidentată mortal de o garnitură de tren în localitatea Malnaş, au fost salvaţi de poliţiştii covăsneni şi transferaţi la un centru specializat din judeţul Harghita. “Poliţiştii Serviciului Arme,

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*