POVESTEA RUSULUI CARE A RAMAS ORFAN LA 4 ANI, ARESTAT LA 26 SI ACUM MILIARDAR

POVESTEA RUSULUI CARE A RAMAS ORFAN LA 4 ANI, ARESTAT LA 26 SI ACUM MILIARDAR

Like This Video 0 476
22 April 2018

Roman Abramovich este unul dintre cei mai bogati si influenti oameni ai planetei, dar putini sunt cei care stiu adevarata poveste a vietii sale. S-a nascut pe 24 octombrie 1966 si a crescut alaturi de unchiul si bunica sa.

Irina, mama lui Roman, profesoara de pian, si Arkadi Abramovici, muncitor in constructii, au fost foarte incantati de nastere lui Roman. Un an mai tarziu, Irina a aflat ca este din nou insarcinata, dar veste a cazut ca un trasnet peste de ei datorita conditiilor mizere in care traiau. A incercat sa faca avort, insa operatia i-a cauzat decesul, iar tatal lui Roman a decedat intr-un accident de munca un an si jumatate mai tarziu.

La varsta de 4 ani, Abramovici a ramas singur in urma decesului parintilor lui. Primii bani i-a facut vanzand ratuste din plastic in apartamentul din Moscova, asta dupa ce a renuntat sa mai urmeze cursurile unei facultati. Din comercializarea rastustelor si-a dat seama ca nu poate face multi bani asa ca a renuntat si a incercat sa se ocupe de comercializarea de anvelope, lucru care nu a durat prea mult. In 1992 a inceput sa faca primii bani „seriosi” dupa ce a infiintat o companie de import-export de petrol. La 21 de ani a inceput deja sa intre pe piata neagra cu banii primiti de la parintii sotiei si cu ajutorul unui oligarh Boris Berezovky.

Prima afacere importanta a reusit sa o faca in 1995 cand, pe un pret de nimic, a reusit sa cumpere gigantul petrolier Sibneft, iar ulteorior cumpara Russian Aluminum si Evraz Group. Toti cei care ar fi avut dreptul si interestul sa o privatizeze au fost indepartati de autoritati, astfel incat Abramovici cu Berezovski au devenit actionari importanti ai companiei, prin intermediul mai multor firme pe care le controlau, Roman Abramovici intrand in conducerea companiei.

Lui Abramovich banii i-au adus si mari probleme, la 26 de ani a fost arestat sub acuzatia ca ar fi furata bunuri ale statului, dar la scurt timp a fost eliberat pe motiv ca ar fi fost ceva probleme cu sistemul bancar, iar banii ar fi fost gasiti. Pana in 2008 miliardarul a fost si guvernator al provinciei Chukotka.

In anul 2003 miliardarul rus cumpara clubul de fotbal, Chelsea Londra, la pretul de 150 de milioane de euro. Abramovici are si cinci elicoptere, doua limuzine Maybach 62 antiglont si anti-bomba, dar si trei minisubmarine. Pentru deplasarile in aer foloseste avionul sau personal Boeing 767, poreclit „Banditul”. Sunt zvonuri ca a platit deja 300 de milioane de dolari pentru a-si lua si un Airbus A380.

Luxul şi opulenţa sunt cele mai bune cuvinte pentru a caracteriza viaţa miliardarului rus Roman Abramovich. Petrecerile pe care le organizează sunt deja legendare, precum cele de Revelion din insula St. Barts. In 2010, potrivit revistei Forbes averea lui Abramovich se ridica la peste 11 miliarde de dolari.

Sofia, fiica de 18 ani a lui Abramovich, a tinut prima pagina a ziarelor din lume datorita stilului de viata extravagant pe care il duce. Locuieste la Londra, iar la scoala este dusa cu elicopterul sau cu masini blindate. In ciudat varstei pe care o are prefera sa stea mai mult in umbra tatalui, iar nu putini sunt cei care o curteaza.

Roman Abramovich are in total 7 copii, 5 cu fosta si 2 cu actuala sotie.

Similar Videos

VIDEO Standup comedy cu Bobonete. Cum arata artistul in urma u 6 ani. Razi cu lacrimi

0 622 1

Standup comedy cu Bobonete. Cum arata artistul in urma u 6 ani. Razi cu lacrimi

DE CE ALEG FEMEILE O AVENTURA DE O NOAPTE? ARGUMENTE PRO SI CONTRA

0 385 1

Chiar daca au o semnificatie negativa, aventurile de o noapte nu sunt intotdeauna experiente neplacute si multe femei tind sa se bucure de asemenea momente. Atat femeile, cat si barbatii au viziuni diferite asupra aventurilor de o noapte, ei actioneaza

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*