Imagini cu Avicii pe patul de spital. ”Îți trăiești viața într-o valiză și apoi depinzi de asta”

Imagini cu Avicii pe patul de spital. ”Îți trăiești viața într-o valiză și apoi depinzi de asta”

Like This Video 0 4845
22 April 2018

Decesul celebrului DJ Avicii a venit la doar câteva zile după ce a fost nominalizat la premiile Billboard pentru albumul lansat în august, anul trecut.

În spatele succesului dobândit pe scenă, Tim Bergling se lupta cu probleme grave de sănătate. Într-un documentar filmat între 2013 și 2016, au fost scoase la iveală afecțiunile cu care acesta se confrunta.

Avicii s-a luptat cu o pancreatită acută, datorată în mare parte consumului excesiv de alcool. În consecință, acestuia i-au fost extirpate vezica biliară și apendicele, în 2014, anulând astfel o serie de spectacole pentru a se recupera, scrie Daily Mail.

Stilul de viața tumultuos al artistului internațional s-a oprit definitiv în 2016, atunci când a anunțat că va renunța la toate turneele pentru a se concentra mai mult asupra stării de sănătate și pentru a se recupera.

sursa: stirileprotv.ro

Similar Videos

Vă mai amintiți? Ce mâncau românii pe vremea lui Ceaușescu

0 427 0

Pentru cei născuți după 1989, pare incredibil că românii mâncau prost și puțin în Epoca de Aur. Stăteau la coadă din timpul nopții ca să cumpere rația de alimente, pe cartelă. Acum magazinele sunt pline cu o mulțime de produse,

Răspunsul Poliției la întrebarea ‘Pot să beau 3 beri fără să pățesc nimic?’

0 785 1

După scandalul în care a fost implicat fostul tenismen Ilie Năstase, care s-a urcat băut la volan și a fost reținut de polițiști, Ministerul Afacerilor Interne a publicat un răspuns la întrebarea unui șofer care a vrut să știe dacă

VIDEO Lup capturat intr-un parc din Craiova

0 829 2

  Lup capturat intr-un parc din Craiova

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*