Povestea tinerei de 21 de ani, căsătorită cu cinci fraţi: Mă culc cu ei pe rând

Povestea tinerei de 21 de ani, căsătorită cu cinci fraţi: Mă culc cu ei pe rând

Like This Video 0 1459
20 April 2018

O tânără de 21 de ani din India este căsătorită cu cinci fraţi. Potrivit tradiţiilor locale, odată ce s-a căsătorit cu unul dintre bărbaţi, ea a fost nevoită să se mărite cu toţi. În prezent, cele şase persoane, alături de un copil, locuiesc într-o singură cameră, fără paturi. Rajo Verma, o tânără mamă de doar 21 de ani, este căsătorită cu cinci bărbaţi, toţi fraţi, potrivit unei tradiţii locale pe care trebuie să o urmeze, potrivit The Sun.

Ei trăiesc într-un sat din nordul Indiei, considerându-se o familie fericită,femeia culcându-se cu un bărbat diferit în fiecare seară. Mai mult, Rajo nu ştie al cui este primul lor copil, Jay, un băieţel de doar 18 luni. „La început a fost puţin ciudat, dar nu favorizez pe niciunul. Mama mea a fost de asemenea căsătorită cu trei fraţi şi când m-am căsătorit ştiam că trebuie să îi accept pe toţi de soţi.

Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea. Primesc mai multă atenţie decât majoritatea soţiilor”, a declarat femeia.Guddu, primul dintre soţi, în vârstă de 21 de ani, povesteşte că a fost primul cu care s-a căsătorit, în urmă cu patru ani.

El spune că toţi cei cinci bărbaţi întreţin relaţii sexuale cu femeia, dar nimeni nu este gelos, considerându-se o familie mare şi fericită. Tinerii au participat la o căsătorie Hindu aranjată, primul soţ fiind considerat cel oficial. Cu toate acestea, potrivit tradiţiilor satului în care locuiesc, Rajo a fost nevoită să se căsătorească ulterior cu restul fraţilor, Bajju, 32, Sant Ram, 28, Gopal, 26, şi Dinesh. Cu ultimul dintre soţi s-a căsătorit în cursul anului trecut, în momentul în care Dinesh a împlinit vârsta de 18 ani.

sursa: vocea.biz

Similar Videos

VIDEO DEMENTIAL Cele mai mari dezastre de la nunti. Numarul 7 le intrece pe toate. Razi cu lacrimi

0 1457 2

Cele mai mari dezastre de la nunti. Numarul 7 le intrece pe toate. Razi cu lacrimi

VIDEO Imagini terifiante surprinse de camerele de supraveghere dintr-un spital. Uite cum sufletul unei femei părăsește trupul

0 1824 2

Imagini terifiante surprinse de camerele de supraveghere dintr-un spital. Uite cum sufletul unei femei părăsește trupul

Seaweed

0 801 0

Lorem ipsum dolor sit amet, nam te liber reformidans ullamcorper, reque option legimus an est. Eos mandamus qualisque at, est praesent maluisset id. Assum everti definiebas et, in omittam eleifend eam, ex sale fastidii per. Eam ea tamquam bonorum laboramus,

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*