Un preot din Piatra Neamt a scos mortul din biserica. Ce a putut sa faca, de fata cu rudele indurerate. Caz ireal si revoltator!

Un preot din Piatra Neamt a scos mortul din biserica. Ce a putut sa faca, de fata cu rudele indurerate. Caz ireal si revoltator!

Like This Video 0 431
18 April 2018

Imagini socante din timpul unei inmormantari care urma sa aiba loc ieri, in Piatra Neamt. Un preot din Piatra Neamt a scos mortul din biserica. Inmormantarea fusese programata la ora 9, la biserica Sfantul gheorghe din oras. Rudele si prietenii apropiati ai defunctului si-au facut aparitia la lacasul de cult.

Acolo au constatat cu stupoare ca preotul s-a sucit. Umilinta lor a fost maxima pe langa durerea pe care o simteau in acele clipe. Dupa 20 de minute de cand familia a aparut si slujba incepuse, preotul s-a oprit. A cerut ca mortul sa fie scos din biserica si a spus ca slujba va fi reluata in jurul orei 11. Preotul a mentionat ca slujba nu va mai fi tinuta in biserica, ci in curtea locatiei, informeaza tvmneamt.ro.

Rudele nu s-au putut opune. Au fost nevoite sa ia trupul cu sicriul defunctului si sa il mute in fata capelei. Acolo au stat si au asteptat sosirea orei 11. Rudele si prietenii au fost extrem de revoltati, dar nu au avut ce face. Nu au avut curajul sa ii ceara socoteala preotului. Se temeau ca acesta sa nu ii lase balta cu slujba de inmormantare.

Luni, 16 aprilie, biserica va fi vizitata de Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Pentru aceasta vizita, preotul a angajat o firma de curatenie pentru a face biserica bec. Angajatii au venit fix in momentul in care avea loc slujba de inmormantare.

sursa: ciao.ro

Similar Videos

Mărturiile unui dezertor din armata Coreei de Nord: ”Kim Jong Un pregătește ceva GROAZNIC”

0 916 0

Joo-il Kim, care trăieşte în Londra, a susţinut că în armata nord-coreeană există brigăzi de sinucigaşi care „trăiesc şi mor” pentru Kim Jong-un şi care se vor arunca în aer la comanda dictatorului. Mai mult decât atât, aceştia pot avea

Jaf la o bancă din judeţul Botoşani, în prag de sărbători

0 3469 1

Jaful a avut loc în noaptea de 20 spre 21 decembrie, când două persoane au tăiat curentul sediului Băncii Răscoala din comuna Suliţa. Hoţii au aşteptat până aproape de miezul nopţii pentru ca bateria de rezervă a alarmei să se

VIDEO SOCANT Politist impusca mortal un barbat care a injunghiat un vanzator

0 716 0 jQuery( document ).ready( function( $ ) { fpVideo618 = $(".flowplayer-video-618").flowplayer( {"ima":{"adtest":"on","description_url":"https:\/\/video.3anyway.ro\/2017\/05\/12\/video-socant-politist-impusca-mortal-un-barbat-care-injunghiat-un-vanzator\/","ads":[{"time":0,"ad_type":"video"},{"time":"","ad_type":""}]},"volume":0,"ratio":0.5625} ); });

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*