Un preot din Piatra Neamt a scos mortul din biserica. Ce a putut sa faca, de fata cu rudele indurerate. Caz ireal si revoltator!

Un preot din Piatra Neamt a scos mortul din biserica. Ce a putut sa faca, de fata cu rudele indurerate. Caz ireal si revoltator!

Like This Video 0 391
18 April 2018

Imagini socante din timpul unei inmormantari care urma sa aiba loc ieri, in Piatra Neamt. Un preot din Piatra Neamt a scos mortul din biserica. Inmormantarea fusese programata la ora 9, la biserica Sfantul gheorghe din oras. Rudele si prietenii apropiati ai defunctului si-au facut aparitia la lacasul de cult.

Acolo au constatat cu stupoare ca preotul s-a sucit. Umilinta lor a fost maxima pe langa durerea pe care o simteau in acele clipe. Dupa 20 de minute de cand familia a aparut si slujba incepuse, preotul s-a oprit. A cerut ca mortul sa fie scos din biserica si a spus ca slujba va fi reluata in jurul orei 11. Preotul a mentionat ca slujba nu va mai fi tinuta in biserica, ci in curtea locatiei, informeaza tvmneamt.ro.

Rudele nu s-au putut opune. Au fost nevoite sa ia trupul cu sicriul defunctului si sa il mute in fata capelei. Acolo au stat si au asteptat sosirea orei 11. Rudele si prietenii au fost extrem de revoltati, dar nu au avut ce face. Nu au avut curajul sa ii ceara socoteala preotului. Se temeau ca acesta sa nu ii lase balta cu slujba de inmormantare.

Luni, 16 aprilie, biserica va fi vizitata de Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Pentru aceasta vizita, preotul a angajat o firma de curatenie pentru a face biserica bec. Angajatii au venit fix in momentul in care avea loc slujba de inmormantare.

sursa: ciao.ro

Similar Videos

O reporteriță columbiană, agresată sexual în timp ce era în direct la televizor la Campionatul Mondial din Rusia (VIDEO)

0 487 0

O reporteriță columbiană a fost agresată sexual, în Saransk, Rusia, în timp ce relata despre Cupa Mondială. Julieth Gonzalez Theran nu și-a întrerupt discursul și a continuat să vorbească la cameră, însă incindetul a atras un val de furie din

Cel mai scump bilet de avion din lume costa cat un apartament cu 2 camere

0 574 0

In timp ce tot mai multi dintre noi cautam tot felul de oferte la bilete de avion low cost, o companie aeriana a inregistrat recordul pentru cel mai scump bilet de avion din lume, bineinteles si serviciile sunt pe masura.

Fostul șef de la Ferrari despre Michael Schumacher: “încă se luptă” să revină

0 452 0

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit în cadrul festivității de includere a lui Michael Schumacher în „Hall of Fame” al Formulei 1, despre starea de sănătate a fostului pilot.  Schumacher a fost reprezentat la marele eveniment desfășurat la

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*