Mii de tricouri contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea!

Mii de tricouri contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea!

Like This Video 0 518
22 December 2017

Aproape 13.000 de tricouri contrafăcute, în valoare de circa 4,8 milioane de lei, au fost confiscate de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali. Marfa a fost descoperită într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din Vietnam.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, joi, un control amănunțit la un container sosit din Vietnam, având ca destinatar o fundație cu sediul pe raza municipiului București.

În urma controlului au fost descoperite 12.943 tricouri, care purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

„Bunurile, în valoare aproximativă de 4.763.024 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, a transmis vineri, Garda de Coastă.

sursa: reproterntv.ro

Similar Videos

VIDEO Cum arată Macaulay Culkin, starul din Singur Acasă, la 37 de ani. Transformare incredibila

0 722 0

În fiecare an, în perioada Sărbătorilor de iarnă, canalele de televiziune difuzează filme și emisiuni tematice. De Crăciun, cel mai des apare la televizor filmul „Singur acasă” (1990), care ne aduce tuturor aminte de copilărie. De la apariția peliculei au

Trafic blocat pe Valea Oltului în urma unui accident mortal

0 479 0

Un accident mortal s-a produs vineri la prânz între Vâlcea și Sibiu, pe Drumul Naţional 7, Valea Oltului, în localitatea Câineni. Un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit, mașina mică luând foc în urma impactului, ceea ce a dus la

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*