Mii de tricouri contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea!

Mii de tricouri contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea!

Like This Video 0 427
22 December 2017

Aproape 13.000 de tricouri contrafăcute, în valoare de circa 4,8 milioane de lei, au fost confiscate de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali. Marfa a fost descoperită într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din Vietnam.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, joi, un control amănunțit la un container sosit din Vietnam, având ca destinatar o fundație cu sediul pe raza municipiului București.

În urma controlului au fost descoperite 12.943 tricouri, care purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

„Bunurile, în valoare aproximativă de 4.763.024 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, a transmis vineri, Garda de Coastă.

sursa: reproterntv.ro

Similar Videos

Tudor Chirilă, dorit de PNL la primăria Capitalei

0 672 0

Tudor Chirilă este curtat de PNL pentru a candida la Primăria Capitalei. Tudor Chirilă a infirmat că se află în negocieri avansate cu PNL și nu este interesat să candideze pentru alegerile locale de la primăria Capitalei, potrivit REALITATEA TV.

Doi pui de urs, salvaţi de poliţişti în Covasna, după ce mama lor a fost lovită de tren

0 428 0

Doi pui de urs, rămaşi orfani după ce mama lor a fost accidentată mortal de o garnitură de tren în localitatea Malnaş, au fost salvaţi de poliţiştii covăsneni şi transferaţi la un centru specializat din judeţul Harghita. “Poliţiştii Serviciului Arme,

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*