Mii de tricouri contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea!

Mii de tricouri contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea!

Like This Video 0 458
22 December 2017

Aproape 13.000 de tricouri contrafăcute, în valoare de circa 4,8 milioane de lei, au fost confiscate de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali. Marfa a fost descoperită într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din Vietnam.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, joi, un control amănunțit la un container sosit din Vietnam, având ca destinatar o fundație cu sediul pe raza municipiului București.

În urma controlului au fost descoperite 12.943 tricouri, care purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

„Bunurile, în valoare aproximativă de 4.763.024 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, a transmis vineri, Garda de Coastă.

sursa: reproterntv.ro

Similar Videos

Te-ai întrebat vreo dată câți bani se aruncă zilnic în Fontana di Trevi din Italia? Iată raspunsul

0 481 0

V-aţi întrebat vreodată câţi bani se aruncă în fiecare zi în celebra fântână Trevi din capitala Italiei? Pe scurt: foarte mulţi bani. De ce se aruncă bani? Legenda a început acum mulţi ani şi se spune că cine aruncă o

VIDEO Fata batuta cu bestialitate cu pumnii si picioarele de alte doua tinere

0 563 0

  Fata batuta cu bestialitate cu pumnii si picioarele de alte doua tinere

Explozie la Cluj. O bombă artizanală montată lângă o mașină a sărit în aer. Un pompier, rănit

0 1155 0

Explozie la Cluj. Un subofițer al ISU Cluj a descoperit lângă mașina sa un dispozitiv de mici dimensiuni care a sărit în aer în clipa în care l-a ridicat. Pompierul a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*