Medicul Mihai Lucan, cercetat sub control judiciar. Tribunalul a respins cererea de arestare

Medicul Mihai Lucan, cercetat sub control judiciar. Tribunalul a respins cererea de arestare

Like This Video 0 476
22 December 2017

Medicul Mihai Lucan, fiul său, Valerian Lucan, și directorul administrativ în cadrul Institutului Clinic de Urologie Cluj-Napoca, Dan Emil Fofiu-Sânpetreanu, vor fi cecetați sub control judiciar, după ce Tribunalul București a respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a celor trei.

Mihai Lucan, Valerian Lucan și Dan Emil Fofiu-Sânpetreanu au fost duși în fața magistraților de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă, în dosarul în care există suspiciuni că ar fi folosit bunurile Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca în favoarea unei firme private.

În urma analizei probatoriului procurorilor, judecătorii de la Tribunalul Capitalei au dispus, vineri dimineața, cercetarea lor sub control judiciar.

Decizia este executorie, dar poate fi contestată la Curtea de Apel București.

Tot sub control judiciar va fi cercetat penal, în același dosar, și directorul economic în cadrul institutului, Rodica Sanda Baciu, măsură dispusă de anchetatori încă de joi seara.

Medicul Mihai Lucan, fiul său și Dan Emil Fofiu-Sânpetreanu au fost reținuți joi seara de procurorii DIICOT.

Surse judiciare au precizat că în urma impunerii măsurii, în timp ce se pregăteau să îi ducă în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă, anchetatorii au găsit asupra medicului Mihai Luca suma de 5.000 de euro.

Medicul Mihai Lucan a ajuns, joi, la sediul DIICOT din București, acesta fiind adus de la Cluj, după ce, în cursul zilei de miercuri, s-au făcut percheziții la domiciliul lui.

DIICOT a informat că dosarul are ca obiect efectuarea de cercetări față de membrii unui grup infracțional organizat constituit de către suspecții Mihai Lucan, Valerian Lucan și Dan Emil Fofiu-Sânpetreanu, în calitate de angajați ai persoanei vătămate Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca, având ca scop însușirea, folosirea, traficarea, după caz, a bunurilor aflate în patrimoniul Institutului, în favoarea SC LUKMED SRL.

sursa: reporterntv.ro

Similar Videos

Viaţa lui Fane Spoitoru, interlopul care a speriat Bucureştiul. A spintecat un polițist cu sabia după care a fost împușcat de 6 ori

0 940 1

Dacă ar mai fi trăit, la 5 iunie 2018, Ion Titişor ar fi împlinit 59 de ani. El s-a născut în cartierul Dudeşti, din Bucureşti, într-o familie de muncitori, după cum povestea chiar interlopul. În clasa a şaptea, la 13

Jaf într-o benzinărie: hoții au fugit cu aproape 35.000 de euro, ajutați de un angajat!

0 387 0

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii timișeni după ce au intrat într-o benzinărie din orașul Lugoj și au furat din seif suma de 157.000 de lei, respective aproape 35.000 de euro. Hoții au fost ajutați de un angajat. Potrivit

Ororile prin care treceau deținuții din lagărul torționarului Alexandru Visinescu: „Zilnic murea cate un om”

0 817 0

Cei 138 de deținuți care au fost chinuiţi în penitenciarul de la Râmnicu Sărat, în timpul torţionarului Alexandru Vişinescu, nu aveau voie să ia legătura cu rudele. Le era interzis să vorbească între ei. Erau ţinuţi câte unul într-o celulă

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*