Fostul șef de la Ferrari despre Michael Schumacher: “încă se luptă” să revină

Fostul șef de la Ferrari despre Michael Schumacher: “încă se luptă” să revină

Like This Video 0 479
22 December 2017

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit în cadrul festivității de includere a lui Michael Schumacher în „Hall of Fame” al Formulei 1, despre starea de sănătate a fostului pilot. 

Schumacher a fost reprezentat la marele eveniment desfășurat la Paris de către Jean Todt, fostul șef de la Ferrari care este și un apropiat al familiei, și de purtătoarea sa de cuvânt.

„Ne e dor de Michael. E acolo, încă se luptă. Sunt fericit că e Sabine aici, pentru afacerile familiei. Am vrut să vină fiul său, Mick, dar e în Spania pentru niște teste, iar soția Corinna e în SUA. Lupta e în desfășurare. Michael e o persoană specială, e foarte special pentru motorsport. E special pentru mine, e un prieten”, a spus Jean Todt.

Purtătorul de cuvânt a familiei Schumacher spune că fostul pilot ar fi fost fericit să fie cel care își ridica premiu. “Știm cu toții că Michael trebuia să fie prezent aici, sunt sigur că ar fi fost fericit să facă asta”, a spus Sabine Kehm.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher se afla în stațiunea franceză de ski Meribel. Pilotul F1 s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de o piatră, iar viața sa a fost salvată doar de faptul că purta cască.

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveția de către Michael Schumacher. După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa s-ar fi îmbunătățit.

sursa: autobild.ro

Similar Videos

Topul zodiilor cu noroc la bani in luna mai

0 1426 0

Astrele favorizează în mod special anumite zodii când vine vorba de câștigul banilor. Nativii acestor zodii ajung ușor în vârful ierarhiei și au o capacitatea incredibilă de a gestiona banii. Zodia Taur este guvernată de Venus, ceea ce înseamnă că

O reporteriță columbiană, agresată sexual în timp ce era în direct la televizor la Campionatul Mondial din Rusia (VIDEO)

0 521 0

O reporteriță columbiană a fost agresată sexual, în Saransk, Rusia, în timp ce relata despre Cupa Mondială. Julieth Gonzalez Theran nu și-a întrerupt discursul și a continuat să vorbească la cameră, însă incindetul a atras un val de furie din

Messi a doborât un record vechi de 38 de ani după ce a înscris în meciul Real-Barcelona 0-3

0 869 0

Lionel Messi a doborât un nou record în partida cu Real Madrid, câștigată de Barcelona cu 3-0. Argentinianul a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri înscrise pentru un club european. Argentinianul care trage Barcelona după el a beneficiat de

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*