Fostul șef de la Ferrari despre Michael Schumacher: “încă se luptă” să revină

Fostul șef de la Ferrari despre Michael Schumacher: “încă se luptă” să revină

Like This Video 0 528
22 December 2017

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit în cadrul festivității de includere a lui Michael Schumacher în „Hall of Fame” al Formulei 1, despre starea de sănătate a fostului pilot. 

Schumacher a fost reprezentat la marele eveniment desfășurat la Paris de către Jean Todt, fostul șef de la Ferrari care este și un apropiat al familiei, și de purtătoarea sa de cuvânt.

„Ne e dor de Michael. E acolo, încă se luptă. Sunt fericit că e Sabine aici, pentru afacerile familiei. Am vrut să vină fiul său, Mick, dar e în Spania pentru niște teste, iar soția Corinna e în SUA. Lupta e în desfășurare. Michael e o persoană specială, e foarte special pentru motorsport. E special pentru mine, e un prieten”, a spus Jean Todt.

Purtătorul de cuvânt a familiei Schumacher spune că fostul pilot ar fi fost fericit să fie cel care își ridica premiu. “Știm cu toții că Michael trebuia să fie prezent aici, sunt sigur că ar fi fost fericit să facă asta”, a spus Sabine Kehm.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher se afla în stațiunea franceză de ski Meribel. Pilotul F1 s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de o piatră, iar viața sa a fost salvată doar de faptul că purta cască.

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveția de către Michael Schumacher. După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa s-ar fi îmbunătățit.

sursa: autobild.ro

Similar Videos

Obiceiuri şi superstiţii de Sfinții Constantin și Elena. Ce nu ai voie să faci în această zi

0 752 0

La 21 mai, Biserica Ortodoxă îi prăznuieşte pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa Elena , ca protectori ai credinţei creştine, slăviţi de creştinătate “întocmai cu Apostolii”. Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Mama sa Elena este strâns legată de taina

Surpriză uriaşă în finala ROMANII AU TALENT de la Pro TV. Cine a luat premiul de 120.000 de euro

0 954 2

În această seară specială de 1 iunie – Ziua Copilului – a avut loc finala celui de-al optulea sezon de la “Românii au talent”. 11 concurenți au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro, iar la finalul momentelor spectaculoase

Scandal monstru la o scoala din Romania. Un profesor este FILMAT in timp ce saruta o eleva cu pasiune in sala de clasa VIDEO

0 1568 0

Caz socant la un liceu din Sighetu Marmatiei. Un profesor de limba engleza saruta cu foc si pasiune o eleva de clasa a IX-a, in varsta de doar 15 ani. Imaginile video sunt pur si simplu socante pentru ca intreaga

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*