TAVAN PRABUSIT LA O SCOALA DIN BUCURESTI. PATRU FETITE AU FOST PRINSE INTR-UNA DIN CLASE

La un pas de tragedie. La Şcoala 141 din Rahova a picat tavanul de la ultimul etaj. Copiii nu se aflau la şcoală, deoarece este Şcoala Altfel zilele acestea,  cu excepţia a patru fetiţe care au fost prinse într-una din clase. Una din copile s-a intoxicat cu praf, dar restul sunt tefere.

“Tavanul prabușit era verde de mucegai cel puțin de anul trecut – nimeni nu s-a obosit să-l repare – doar e școală de cartier “rău-famat”. a a scris jurnalistul Radu Ciorniciuc pe pagina lui de Facebook.

Sursa: facebook.com

Similar Videos

Cel mai scump bilet de avion din lume costa cat un apartament cu 2 camere

0 605 0

In timp ce tot mai multi dintre noi cautam tot felul de oferte la bilete de avion low cost, o companie aeriana a inregistrat recordul pentru cel mai scump bilet de avion din lume, bineinteles si serviciile sunt pe masura.

Povestea fascinanta de dragoste dintre doua berze din Croatia continua pentru al 17 lea an consecutiv

0 323 0

Klepetan, un mascul de barză, parcurge începând din 2002 peste 14.000 de kilometri în fiecare an pentru a fi alături de perechea lui care trăieşte în Croaţia, Malena, obligată să rămână pe sol după ce a fost împuşcată într-o aripă

Tragedie. Un pastor și-a ucis soția și cele două fiice!

0 6354 6

Un bărbat din Canada a fost acuzat de omor calificat, după ce și-a ucis soția și cele două fiice, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Cadavrele au fost găsite în casa familiei. Potrivit cancan.ro, crima ar fi avut loc cu

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*