TAVAN PRABUSIT LA O SCOALA DIN BUCURESTI. PATRU FETITE AU FOST PRINSE INTR-UNA DIN CLASE

La un pas de tragedie. La Şcoala 141 din Rahova a picat tavanul de la ultimul etaj. Copiii nu se aflau la şcoală, deoarece este Şcoala Altfel zilele acestea,  cu excepţia a patru fetiţe care au fost prinse într-una din clase. Una din copile s-a intoxicat cu praf, dar restul sunt tefere.

“Tavanul prabușit era verde de mucegai cel puțin de anul trecut – nimeni nu s-a obosit să-l repare – doar e școală de cartier “rău-famat”. a a scris jurnalistul Radu Ciorniciuc pe pagina lui de Facebook.

Sursa: facebook.com

Similar Videos

Se intampla in Romania! Un barbat din Bistrita a infasurat ciresul cu sarma ghimpata pentru a-i alunga pe copii

0 324 1

Poveste de neimaginat în Bistriţa. Supărat că în fiecare an copiii îi fură cireşele, un bărbat a înfăşurat pomul în sârmă ghimpată şi nu s-a gândit o secundă la consecinţe. Şocaţi, vecinii au chemat de urgenţă autorităţile, mai ales că

VIDEO Masina rasturnata in Brasov. Doua tinere au fost ranite

0 431 0

Două şoferiţe au fost implicate în accidentul rutier produs în această după-amiază, pe Bulevardul Alexandru Vlahuţă, una dintre ele fiind rănită uşor, dar refuzând transportul la spital.

Două TIR-uri, implicate într-un accident pe DN1A. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat

0 388 0

Echipajele de salvatori ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit luni la un accident în care au fost implicate două TIR-uri. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat, după ce cabina s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă pe

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
Required fields are marked*